Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Delegació Territorial del Govern al Penedès

Responsable

Sr.   David Alquézar Claramunt

Càrrec

delegat territorial del Govern al Penedès

Adreça
Plaça de l'Àgora, 2-3 (Polígon Industrial Domenys II)
Població
08720  Vilafranca del Penedès
Telèfon
93 837 64 11

Observacions

S'ubica a les instal·lacions de l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI). Horari: Dilluns a divendres, de 9 a 17 hores. Durant els mesos de juliol i agost, l'horari és de dilluns a divendres, de 9 a 15 hores. Els dies 5 de gener, 23 d'abril i els dies 24 i 31 de desembre romandran obertes de 9 a 14 hores; si coincideixen en dissabte o festiu, romandran tancades.

Funcions

Funcions de representació, d'informació, de coordinació i de règim interior del Govern de la Generalitat.

Fer el seguiment de l'execució dels plans i programes interdepartamentals.

Proposar als òrgans departamentals o interdepartamentals competents les actuacions que consideri adients, especialment la interposició de recursos i l'exercici d'accions en els termes que preveu la normativa vigent, en defensa de la Generalitat i de l'ordenament jurídic.

Totes les funcions que la resta de la normativa vigent atribueix als/a les delegats/des territorials del Govern de la Generalitat, entre les quals, en l'àmbit del Departament d'Interior, es troben les funcions que preveuen la Llei 10/1990, de 15 de juny, sobre policia de l'espectacle, les activitats recreatives i els establiments públics, la Llei 1/1991, de 27 de febrer, reguladora del règim sancionador en matèria de joc, la Llei 4/1997, de 20 de maig, de protecció civil de Catalunya, la Llei 14/1997, de 24 de desembre, de creació del Servei Català de Trànsit, i la Llei 4/2003, de 7 d'abril, d'ordenació del sistema de seguretat pública de Catalunya.

Les delegacions territorials del Govern resten adscrites al Departament de la Presidència. No obstant això, quan executin funcions de l'àmbit competencial d'altres departaments en dependran funcionalment o en la forma que prevegi la normativa sectorial vigent.
data actualització (22/09/2023)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya