Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Centre de Recursos Pedagògics (CRP) del Bages


Adreça
Carretera de Vic, 175-177
Població
08243  Manresa
Telèfon
938 727 142
Fax
938 745 957

Observacions

Àmbit d'actuació: comarca del Bages i els municipis de Castellcir, Castellterçol, Granera, Sant Quirze Safaja.

Funcions

Els CRP són serveis educatius que en l'àmbit territorial comarcal donen suport a l'activitat pedagògica dels centres i a la tasca docent dels mestres i dels professors; estan integrats per funcionaris docents dels cossos de mestres i de professorsi tenen les funcionbs següents:
a) Oferta de recursos, infraestructura i serveis als centres educatius, als mestres i als professors per tal que disposin de materials específics de les diferents àrees curriculars, de mitjans propis de la tecnologia educativa i de publicacions especialitzades, amb assessorament o instruccions d'utilització.
b) Catalogació dels recursos educatius del medi local i comarcal i elaboració de pautes i informacions complementàries per facilitar-ne l'ús del professorat.
c) Suport a les activitats docents i a l'intercanvi d'experiències educatives, per tal de fomentar la reflexió del professorat sobre la pràctica docent mateixa.
d) Coordinació i organització de l'execució i del seguiment de les activitats de formació permanent, col·laborant en la detecció de les necessitats de formació i en l'elaboració de propostes per satisfer-les.
e) Altres funcions que els atribueixi el Departament d'Ensenyament.

data actualització (24/11/2014)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya