Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Centre d'Estudis, Recerca i Capacitació sobre Violència Masclista

Funcions

a) Fomentar la investigació, l'estudi i la divulgació científica sobre la violència masclista.
b) Dissenyar, en col·laboració amb els centres de formació de la Generalitat, programes de formació específica, bàsica i capacitadora, dirigits a professionals que intervenen en processos relacionats amb la violència masclista o amb la situació laboral i la imatge pública de les dones.
c) Realitzar i difondre estudis i informes de metodologies de treball que tinguin incidència en polítiques sobre violència masclista.
d) Dirigir, elaborar i divulgar publicacions monogràfiques o periòdiques sobre matèries que són objecte de les activitats del Centre.
e) Intercanviar bones pràctiques i coneixements entre centres docents i persones investigadores, tant nacionals com internacionals, en les matèries pròpies de la seva competència.
f) Col·laborar amb l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, el Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, l'Institut de Seguretat Pública i altres centres de la Generalitat i de les administracions locals i dels operadors jurídics i les persones titulars dels òrgans judicials destinats a Catalunya en matèria de violència masclista, i en els altres àmbits d'interès mutu que s'estableixin per conveni.

Components

El Centre d'Estudis, Recerca i Capacitació sobre la Violència Masclista es compon d'una persona titular d'un òrgan o unitat amb rang orgànic mínim de sub-direcció general en representació de cada un dels departaments i entitats següents, designades pels respectius titulars:
a) Institut Català de les Dones
b) Departament de Justícia
c) Departament d'Ensenyament
d) Departament de Salut
e) Departament d'Interior
f) Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència
g) Direcció General de Famílies
h) Direcció General d'Igualtat
i) Direcció General de la Policia
j) Escola d'Administració Pública de Catalunya
k) Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada
l) Institut de Seguretat Pública


data actualització (14/12/2020)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya