Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Direcció de Desenvolupament (CIRE)


Adreça
Carrer d'Enric Granados, 33
Població
08007  Barcelona
Telèfon
93 554 43 70
Fax
93 554 43 72

Funcions

a) Elaborar el pla de màrqueting amb el sector privat, com a instrument per donar resposta a les línies estratègiques pautades des de la Direcció del CIRE.
b) Gestionar l'equip humà adscrit a la Direcció de Desenvolupament, planificar i coordinar les accions que s'han d'executar, i distribuir les tasques amb l'objectiu d'assolir una major eficàcia i eficiència.
c) Impulsar estratègies per a l'increment de les relacions amb el teixit empresarial del sector privat, mitjançant la localització de noves empreses col·laboradores, a través d'acords i mecanismes de coordinació amb institucions i entitats empresarials i altres vies de captació.
d) Promoure polítiques de fidelització i seguiment dels clients consolidats, entenent que són l'autèntica força productiva del CIRE, i gestionar l'atenció i resolució d'incidències en coordinació amb la resta de direccions.
e) Negociar, en coordinació amb les direccions d'Ocupació i Econòmica i Financera, els preus i condicions dels serveis i productes gestionats i resoldre incidències mitjançant una atenció personalitzada als clients.
f) Estudiar la viabilitat de nous projectes, posant especial èmfasi en aquells que aportin un major valor afegit, a fi que esdevinguin una eina d'utilitat per a la reinserció dels interns en el món real.
g) Elaborar indicadors de les accions comercials de la Direcció de Desenvolupament i els resultats assolits.
h) Assistir a fires, congressos i altres esdeveniments, per donar a conèixer la marca CIRE.
i) Participar en les comissions de selecció referides a la seva direcció.


data actualització (30/10/2017)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya