Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Àrea de Promoció Econòmica

    Organigrama

Responsable

Sra.   Tatiana Fernández Sirera

Càrrec

cap de l'Àrea de Promoció Econòmica

Adreça
Passeig de Gràcia, 19
Població
08007  Barcelona
Telèfon
null / 93 316 20 00

Funcions

a) Planificar, coordinar, gestionar i supervisar els projectes estratègics de la Direcció General per al foment del creixement sostenible, la innovació i la competitivitat.
b) Donar suport tècnic a la Comissió de Govern d'Economia i Ocupació en els àmbits del foment del creixement sostenible, la innovació i la competitivitat.
c) Dissenyar, implementar i liderar xarxes de col·laboració interdepartamental per a actuacions que contribueixin al creixement sostenible, la innovació i la competitivitat.
d) Detectar sinergies i complementarietats entre les diverses fonts de finançament possibles (d'àmbit europeu, estatal i nacional) i potenciar-les en benefici dels projectes de foment del creixement sostenible, la innovació i la competitivitat.
e) Orientar l'execució dels fons estructurals europeus i d'inversió (en col·laboració amb les unitats competents en la seva programació) cap al foment del creixement sostenible, la innovació i la competitivitat, d'acord amb les prioritats definides per la Unió Europea.
f) Coordinar i impulsar les estratègies de promoció econòmica, innovació i competitivitat vinculades a l'execució dels fons estructurals i d'inversió europeus (l'estratègia de recerca i innovació per a l'especialització intel·ligent de Catalunya, RIS3CAT, o altres).
g) Coordinar les relacions externes de la Direcció General amb institucions i entitats, nacionals i internacionals, en l'àmbit de la promoció econòmica.
h) Planificar, elaborar i coordinar informes i estudis en matèria d'economia, creixement sostenible, innovació, competitivitat i polítiques de la Unió Europea, per generar discurs que alineï els projectes estratègics per a la promoció econòmica amb les polítiques transversals del Govern i amb les prioritats marcades per la Unió Europea.
i) Coordinar l'estratègia de comunicació de la Direcció General.
j) Totes les de naturalesa anàloga que li encarreguin o que li atribueixi la normativa vigent.data actualització (06/03/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya