Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Responsable del Centre de Lideratge

    Organigrama

Responsable

Sr.   Jordi Vilardell i Molas

Càrrec

responsable del Centre de Lideratge

Adreça
Carretera C-17, Barcelona-Ripoll, km 13,5
Població
08100  Mollet del Vallès
Telèfon
93 567 50 00
Fax
93 567 50 30

Funcions

Impulsar accions formatives que fomentin el desenvolupament del lideratge transformacional dels membres dels cossos de seguretat i emergències.
 
Proposar mesures per a la implantació i el desenvolupament de la formació actitudinal fonamentada en els cossos de seguretat i emergències.
 
Col·laborar en la formació en valors i actituds en tot el procés formatiu dels professionals dels cossos de seguretat i emergències.
 
Proporcionar els coneixements necessaris per adquirir competències en direcció i per afavorir el màxim desenvolupament professional, tant dels aspectes tècnics en la direcció de persones com en la visió estratègica que la seva responsabilitat requereix.
 
Desenvolupar un espai de trobada per als professionals de la seguretat i les emergències que permeti i afavoreixi la reflexió, així com compartir experiències i coneixement, alimentant la creativitat i la innovació fora de la dinàmica diària de treball.
 
Impulsar la creació i la gestió del coneixement en el desenvolupament dels professionals dels cossos de seguretat i emergències.
 
Fer propostes per fomentar el desenvolupament continuat del lideratge dels directius i comandaments, que els doti d'eines per exercir un lideratge transformador amb els seus equips i per a l'organització.
 
Impulsar la creació i la implantació dels coneixements en comunicació dels comandaments dels cossos de seguretat i de les emergències.
 
Planificar i coordinar el seguiment dels processos i els indicadors del sistema de gestió de la qualitat dels serveis del Centre de Lideratge.
 
Qualsevol altra funció que li sigui encomanada pels seus superiors.
 
A més, les pròpies del cos o l'escala a què ha de pertànyer la persona funcionària que l'ocupi (article 66 del Decret legislatiu 1/1997).


data actualització (04/12/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya