Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Tècnic/a de Protecció Civil

    Organigrama

Adreça
Carrer de Vallcalent, 1
Població
25006  Lleida
Telèfon
973 03 29 00
Fax
973 03 29 10

Funcions

Intervenir, en el seu àmbit territorial, en tasques de previsió del risc amb el Servei de Gestió del Risc i Planificació de la Direcció General de Protecció Civil, i coordinar-les.

Participar en la redacció dels plans de sector de cada pla especial amb el Servei de Gestió del Risc i Planificació i coordinar-ne les actuacions.

Organitzar i supervisar, en el seu àmbit territorial, la implantació dels plans especials de protecció civil per diferents riscos, d'acord amb la programació del Servei d'Implantació de la Direcció General de Protecció Civil.

Proposar, dissenyar, organitzar i revisar exercicis i simulacres dels plans de protecció civil, en el seu àmbit territorial, en coordinació amb el Servei d'Implantació.

Donar suport als municipis del seu àmbit territorial en matèria de protecció civil.

Dirigir les operacions de suport a la coordinació en el territori en emergències significatives, d'acord amb els plantejaments de la Sub-direcció General de Coordinació i Gestió d'Emergències, i participar-hi.

Efectuar tasques de suport en la coordinació del Centre de Comandament Avançat dels plans de protecció civil mitjançant la coordinació amb el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT).

Participar en l'elaboració dels informes sobre emergències significatives.

Proposar programes de formació i jornades de protecció civil que s'organitzin en el seu àmbit territorial i participar-hi.
Qualsevol altra funció que li encomanin de naturalesa anàloga.

A més, les pròpies del cos o escala a què ha de pertànyer la persona funcionària que l'ocupi (article 66 del Decret legislatiu 1/1997).

data actualització (28/02/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya