Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Àrea d'Innovació i Programes Estratègics

    Organigrama

Responsable

Sr.   Enric Ocaña i Rodríguez

Càrrec

cap de l'Àrea d'Innovació i Programes Estratègics

Adreça
Carrer de Calàbria, 147
Població
08015  Barcelona
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

Corresponen a l'Àrea d'Innovació i Programes Estratègics, configurada com a àrea funcional, les funcions següents:

a) Dissenyar els nous programes estratègics de la Direcció General de Joventut per garantir el compliment del Pla nacional de joventut i fer front a les necessitats actuals del jovent.
b) Coordinar el desenvolupament del Pla nacional de joventut i les actuacions de la Comissió Interdepartamental de Polítiques de Joventut, el Pla d'actuació de joventut i la coordinació interdepartamental que se'n derivi.
c) Impulsar el desenvolupament de la xarxa nacional d'emancipació juvenil a tot el territori.
d) Participar en la promoció i l'impuls del programa de Garantia Juvenil d'acord amb el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.
e) Desenvolupar les activitats internacional i de mobilitat de la Direcció General de Joventut, i facilitar que els i les joves i les entitats juvenils siguin presents i puguin participar en els diferents espais d'interlocució i representació en els diferents òrgans internacionals.
f) Supervisar i coordinar l'elaboració dels materials gràfics sobre qualsevol suport d'acord amb les necessitats de difusió, coneixement i anàlisi derivades de les actuacions de la Direcció General de Joventut.
g) Coordinar i impulsar la gestió, el manteniment i l'actualització de continguts i recursos digitals de la Direcció General de Joventut en coordinació amb la Secretaria General del Departament.
h) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li encomanin els seus superiors jeràrquics.data actualització (28/07/2021)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya