Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei d'Estadística

    Organigrama

Responsable

Sr.   Francesc Xavier López i Andrés

Càrrec

cap del Servei d'Estadística

Adreça
Carrer de Sepúlveda, 148-150 (Treball)
Població
08011  Barcelona
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

El Servei d'Estadística té les funcions següents:

a) Elaborar el Pla de producció d'estadístiques, en l'àmbit de treball, destinades a la difusió pública o per a la direcció del Departament, incloent-hi el Pla estadístic i els programes anuals d'actuació estadística, i fer-ne el seguiment.

b) Elaborar les estadístiques del Departament en l'àmbit de treball, i supervisar la metodologia i la producció de les confeccionades per altres unitats i que siguin de difusió pública.

c) Supervisar la idoneïtat de les fonts d'informació per a l'elaboració de les estadístiques, les anàlisis, els estudis i les prospectives destinats a la difusió pública o per a la direcció del Departament.

d) Supervisar el disseny i els resultats de les bases de dades de gestió, en l'àmbit de treball, amb la finalitat de garantir l'obtenció de la informació necessària per a la presa de decisions de la direcció del Departament, així com per a la seva difusió pública.

e) Col·laborar i coordinar-se amb altres entitats i organitzacions que elaboren estadístiques en l'àmbit competencial de treball i, si escau, fer propostes de convenis de col·laboració.

f) Altres funcions de naturalesa anàloga que li encomanin els seus superiors jeràrquics.
data actualització (18/03/2022)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya