Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei de Coordinació dels Serveis Territorials a Girona

    Organigrama

Responsable

Sr.   Sergi Palol i Gratacós

Càrrec

cap del Servei de Coordinació (e.f.)

Adreça
Plaça de Pompeu Fabra, 1
Població
17002  Girona
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

a) Supervisar l'organització i el funcionament administratiu dels òrgans dels serveis territorials, i assegurar la transversalitat de funcions.
b) Fer el seguiment i el control de la gestió pressupostària i econòmica dels serveis territorials, i de l'elaboració dels projectes d'inversió.
c) Supervisar les qüestions relatives al personal adscrit als serveis territorials.
d) Coordinar les propostes de necessitats informàtiques i aplicar un sistema d'indicadors de gestió, i l'elaboració d'estadístiques relatives a competències dels serveis territorials.
e) Coordinar el manteniment del fons documental, bibliogràfic i audiovisual dels serveis territorials i fer propostes de noves necessitats.
f) Coordinar les actuacions relacionades amb la informació i l'atenció ciutadana, així com el registre d'entrades i sortides dels serveis territorials.
g) Coordinar l'organització i el funcionament administratiu dels serveis territorials, els assumptes relacionats amb la gestió econòmica del pressupost, la gestió del patrimoni, l'organització, el personal, la intendència i la contractació administrativa.
h) Donar suport a la planificació i la realització d'actuacions en els diferents àmbits competencials del Departament.
i) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li encomanin els seus superiors jeràrquics.data actualització (21/11/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya