Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Subdirecció General d'Estratègies Territorials i Paisatge

    Organigrama

Responsable

Sra.   Maria Rosa Vilella Gassiot

Càrrec

subdirectora general d'Estratègies Territorials i Paisatge

Adreça
Avinguda de Josep Tarradellas, 2-6
Població
08029  Barcelona
Telèfon
93 495 80 00
Fax
93 495 80 01
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

  1. Elaborar els instruments d’ordenació territorial i paisatge que són competència del Departament i impulsar i coordinar accions per al seu desenvolupament i per garantir la coherència en la política de sòl, entre el planejament territorial i el desenvolupament urbanístic.
  2. Impulsar el desenvolupament de l’ordenació territorial i facilitar actuacions per a l’ordenació, preservació i gestió del sistema territorial dels espais oberts, amb la implementació dels criteris en les estratègies territorials i el desenvolupament dels instruments necessaris per a la protecció, la gestió i l'ordenació del paisatge per a un desenvolupament eficient i sostenible.
  3. Valorar els objectius i criteris de les directives europees i de legislacions d’altres països, de caire territorial, per tal de proposar d’incorporar-los com a criteris territorials.
  4. Assistir la Direcció General en la participació, orientació i definició de les línies d'actuació de l'Observatori del Paisatge.
  5. Implementar els mecanismes de cooperació amb els ens de recerca, estudi i documentació territorials.
  6. Supervisar els instruments que permeten donar transparència a la informació urbanística vigent, com també coordinar els estudis, les anàlisis i els programes de seguiment en l'àmbit de les competències de la Direcció General.
  7. Coordinar el conjunt d'actuacions de la Direcció General pel que fa a les estratègies territorials i de paisatge que estiguin relacionades amb les polítiques i els programes de la Unió Europea, així com altres d'abast internacional, i fer-ne el corresponent seguiment en col·laboració amb el Gabinet Tècnic i amb la Direcció General de Nació Digital i Agenda Urbana, respectivament.
  8. Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que se li encomani.data actualització (07/09/2022)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya