Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Àrea d'Actuacions Socials de l'Habitatge

Responsable

Sra.   Montserrat Morer de Llorens

Càrrec

cap de l' Àrea d'Actuacions Socials de l'Habitatge

Adreça
Carrer de la Diputació, 92
Població
08015  Barcelona
Telèfon
93 228 71 00

Funcions

  1. Dirigir i coordinar el desenvolupament i les actuacions dels programes socials d'actuacions d'emergència en matèria d'habitatge, per garantir a les persones que es troben en risc de vulnerabilitat social i habitacional una prestació econòmica urgent o reallotjament adequat.
  2. Coordinar i organitzar la Mesa de Valoració per a Situacions d'Emergències Econòmiques i Socials de Catalunya i fer el seguiment social dels casos que ho precisin, conjuntament amb la implicació dels serveis socials locals, per a la seva resolució.
  3. Coordinar i supervisar les prestacions d'especial urgència.
  4. Coordinar i fer el seguiment dels casos socials derivats d'altres àrees de l'Agència, administracions i entitats socials, així com donar suport en aquelles actuacions de reallotjaments d'urgència de caràcter social.
  5. Vetllar pel bon diàleg i entesa entre les Administracions locals, entitats dels Tercer Sector i tots el agents implicats en relació a les temàtiques responsabilitat de l'àrea i d'acord amb la normativa vigent.
  6. Supervisar i coordinar l'actuació de les unitats internes, administracions, institucions i entitats socials, en relació a les actuacions d'urgència en matèria d'habitatge.
  7. Col·laborar en l'impuls i disseny de noves fórmules o iniciatives d'actuació en polítiques d'habitatge integradores que puguin donar resposta a situacions sobrevingudes d'emergència social i en l'elaboració de convenis de col·laboració.data actualització (04/11/2021)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya