Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Direcció General de Societat Digital

    Organigrama

Responsable

Sra.   Joana Barbany i Freixa

Càrrec

directora general de Societat Digital

Adreça
Carrer de Salvador Espriu, 45-51
Població
08908  L'Hospitalet de Llobregat
Telèfon
93 557 43 00

Funcions

Fomentar l'accés i l'ús de les tecnologies digitals per part de la societat civil, les empreses i les institucions.
 
Promoure el coneixement de les tecnologies digitals de la informació i la comunicació a través del foment a la innovació i l'impuls d'accions formatives.
 
Establir, dirigir i coordinar programes per al desenvolupament de la societat digital en coordinació amb iniciatives, polítiques, plans i programes especialment amb altres administracions.
 
Impulsar, d'acord amb els òrgans competents en matèria de promoció de la llengua catalana, accions de promoció del català en les tecnologies digitals, per evitar una fractura digital lingüística.
 
Fomentar el creixement del teixit econòmic i industrial català en el sector de les tecnologies digitals amb l'impuls d'iniciatives per a la creació i el desenvolupament d'empreses i la promoció de les condicions i l'ecosistema que afavoreixin l'establiment a Catalunya d'empreses del sector TIC, en coordinació amb el departament competent en matèria industrial, competitivitat, innovació i recerca.
 
Establir el control, la inspecció i l'aplicació del règim sancionador sobre els serveis de la societat digital i els seus prestadors, en particular sobre comerç electrònic, signatura electrònica, noms de domini d'internet i protecció de la propietat industrial en aquest àmbit.
 
Organitzar i/o participar en esdeveniments i fòrums, tant nacionals com estatals i internacionals, en l'àmbit del Govern i/o la Societat Digital.
 
Les altres funcions de naturalesa anàloga que li siguin encomanades.data actualització (27/09/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya