Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei de Formació en Alta Direcció

Responsable

Sra.   Tània Fernández i Lleonart

Càrrec

cap del Servei de Formació en Alta Direcció

Adreça
Carrer d'Ausiàs Marc, 35
Població
08010  Barcelona
Telèfon
93 567 23 23
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

a) Dissenyar els programes formatius d'Alta Direcció Pública, de màsters i de postgraus.

b) Supervisar i coordinar els programes formatius dels màsters i postgraus realitzats a l'Escola i executar les mesures de control i avaluació dels resultats dels programes establerts per promoure les accions de millora necessàries.

c) Supervisar i coordinar la formació transversal i les estratègies de qualitat.

d) Executar els instruments de col·laboració amb altres centres de formació en gestió i polítiques públiques i, especialment, amb les universitats públiques.

e) Dissenyar, coordinar i avaluar els encàrrecs de formació a mida i estratègica que rep l'Escola adreçada a personal directiu i alts càrrecs.

f) Supervisar i coordinar la programació, el control d'execució i l'avaluació dels programes d'activitats formatives adreçats al personal directiu i alts càrrecs de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

g) Supervisar i coordinar les activitats formatives de llarga durada en col·laboració amb les universitats i les altres unitats de formació de l'Escola.

h) Coordinar els programes i accions per al desenvolupament de la gestió del coneixement i el desenvolupament d'equips i persones en l'àmbit de l'alta direcció pública i el personal directiu.

i) Definir els perfils de l'alta direcció d'acord amb les competències professionals i les competències tècniques de direcció d'equips i dissenyar-ne els itineraris formatius i establir models d'identificació, detecció i avaluació del talent directiu.

j) Qualsevol altra funció que se li encomani en relació amb les anteriors.data actualització (22/07/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya