Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Direcció Operativa de Gestió Patrimonial de l'Habitatge

Responsable

Sra.   Dolors Clopés i Alemany

Càrrec

directora Operativa de Gestió Patrimonial de l'Habitatge

Adreça
Carrer de la Diputació, 92
Població
08015  Barcelona
Telèfon
93 228 71 00
Fax
93 228 71 05

Funcions

  1. Programar, prioritzar i dirigir la contractació patrimonial del parc públic d'habitatges, locals i places d'aparcament administrats per l'Agència, així com dirigir la gestió des de la seva vessant jurídica, econòmica i patrimonial.
  2. Impulsar i dirigir els programes d'adquisició d'habitatges mitjançant l'exercici dels drets de tanteig i retracte i els programes d'obtenció forçosa d'habitatges mitjançant els mecanismes establerts en la normativa vigent.
  3. Implementar i fer el seguiment de l'execució dels convenis formalitzats amb les entitats financeres per incrementar el parc públic d'habitatges administrat per l'Agència.
  4. Coordinar l'adjudicació dels habitatges del parc propi mitjançant les Meses d'Emergències dels Ajuntaments que en disposin.
  5. Dirigir i coordinar la gestió del cobrament de la morositat que afecta al patrimoni administrat per l'organització, i impulsar nous mecanismes de gestió de recobrament.
  6. Representar a l'Organització en la interlocució amb les comunitats de propietaris i juntes administradores constituïdes en els immobles que integren el parc d'habitatges administrat per l'Agència.
  7. Dirigir i supervisar la inscripció en el Registre de sol·licitants d'habitatges de protecció oficial, així com coordinar i verificar els procediments d'adjudicació d'habitatges de protecció oficial tant del parc públic administrat per la pròpia Agència com el d'altres promotors públics i privats sotmesos al reglament d'adjudicació.
  8. Dirigir, coordinar i prioritzar l'exercici de les accions judicials relacionades amb el parc d'habitatges administrats o gestionats per l'Agència.Planificar i dirigir les tasques dels gestors de proximitat en relació als programes d'inspecció per a evitar la vulneració de la normativa d'habitatges de protecció oficial.
  9. Planificar i dirigir les tasques dels gestors de proximitat en relació als programes d'inspecció per a evitar la vulneració de la normativa d'habitatges de protecció oficial.


data actualització (23/07/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya