Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Responsable de Planificació i Comunicació Estratègica

    Organigrama

Responsable

Sra.   Judit Noemí Viñals Castells

Càrrec

responsable de Planificació i Comunicació Estratègica

Adreça
Travessera de les Corts, 131-159 - Pavelló Ave Maria
Població
08028  Barcelona
Telèfon
93 227 29 00
Fax
93 227 29 90
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

a) Col·laborar amb la persona titular del Gabinet del conseller o de la consellera de Salut per tal de donar suport i assistència a les activitats del conseller o de la consellera de Salut.
b) Assessor la persona titular del Departament de Salut i ajudar-la en les estratègies i directrius de comunicació que permetin arribar a tota la població protegida pel sistema sanitari públic i als professionals que en tenen cura.
c) Col·laborar en la preparació de la documentació de suport per al desenvolupament de l'activitat ordinària de la persona titular del Departament.
d) Assessorar la persona titular del Departament i proporcionar-li assistència en les seves relacions amb les entitats, institucions i proveïdors del sistema de salut, tenint en compte la dimensió social i econòmica del Departament.
e) Col·laborar en l'elaboració d'informes sobre els temes d'interès  que consideri el conseller o la consellera de Salut o la persona titular del seu Gabinet.
f) Coordinar, conjuntament amb la persona titular del Gabinet del conseller o de la consellera de Salut, les accions de les unitats del Departament i del Servei Català de la Salut en coherència amb el Pla de Govern i les prioritats estratègiques del Departament.
g) Qualsevol altra funció que li encarregui la persona titular del Gabinet del conseller o de la consellera de Salut.


data actualització (14/02/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya