Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Direcció Operativa d'Actuacions d'Urgència en Matèria d'Habitatge (Agència de l'Habitatge de Catalunya)

Càrrec

director/a Operativa d'Actuacions d'Urgència en Matèria d'Habitatge

Adreça
Carrer de la Diputació, 92
Població
08015  Barcelona
Telèfon
93 228 71 00
Fax
93 228 71 05

Horari d'atencióde dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

Romandrà tancat
24 de desembre: tancat.
31 de desembre: tancat.

Funcions

  1. Dirigir i coordinar el desenvolupament i les actuacions del programa d'Ofideute a Catalunya.
  2. Supervisar i coordinar les administracions i institucions conveniades en el territori, en relació amb les actuacions d'Ofideute, la Mesa d'emergències socials i els diferents programes derivats de l'objectiu de la unitat.
  3. Promoure mecanismes destinats a resoldre les situacions de sobreendeutament derivades de l'habitatge habitual de persones físiques i de famílies, i participar o col·laborar en l'elaboració de normativa d'aquest àmbit.
  4. Presidir la Mesa d'Emergències Socials de l'Agència i coordinar les seves actuacions, i supervisar les Meses d'emergència socials regulades en el territori per tal que s'ajustin a la normativa vigent.
  5. Coordinar i impulsar iniciatives de promoció per a l'allotjament transitori, d'emancipació, d'acollida, d'empara i situacions anàlogues, així com proposar criteris per facilitar l'accés als habitatges d'emergència social.
  6. Gestionar les sol·licituds de les prestacions d'especial urgència i elaborar les propostes de resolució a la Direcció de l'Agència.
  7. Promoure i coordinar amb d'altres institucions de la Generalitat línies d'ajuts per lluitar contra el risc d'exclusió social residencial, i col·laborar en programes o plans dins d'aquest àmbit d'actuació.
 


data actualització (10/03/2023)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya