Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Direcció Operativa d'Actuacions d'Urgència en Matèria d'Habitatge

Responsable

Sra.   Silvia Grau i Fontanals

Càrrec

directora Operativa d'Actuacions d'Urgència en Matèria d'Habitatge

Adreça
Carrer de la Diputació, 92
Població
08015  Barcelona
Telèfon
93 228 71 00
Fax
93 228 71 05

Horari d'atencióde dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

Romandrà tancat
24 de desembre: tancat.
31 de desembre: tancat.

Funcions

  1. Dirigir i coordinar el desenvolupament i les actuacions del programa d'Ofideute a Catalunya.
  2. Supervisar i coordinar les administracions i institucions conveniades en el territori, en relació amb les actuacions d'Ofideute, la Mesa d'emergències socials i els diferents programes derivats de l'objectiu de la unitat.
  3. Promoure mecanismes destinats a resoldre les situacions de sobreendeutament derivades de l'habitatge habitual de persones físiques i de famílies, i participar o col·laborar en l'elaboració de normativa d'aquest àmbit.
  4. Presidir la Mesa d'Emergències Socials de l'Agència i coordinar les seves actuacions, i supervisar les Meses d'emergència socials regulades en el territori per tal que s'ajustin a la normativa vigent.
  5. Coordinar i impulsar iniciatives de promoció per a l'allotjament transitori, d'emancipació, d'acollida, d'empara i situacions anàlogues, així com proposar criteris per facilitar l'accés als habitatges d'emergència social.
  6. Gestionar les sol·licituds de les prestacions d'especial urgència i elaborar les propostes de resolució a la Direcció de l'Agència.
  7. Promoure i coordinar amb d'altres institucions de la Generalitat línies d'ajuts per lluitar contra el risc d'exclusió social residencial, i col·laborar en programes o plans dins d'aquest àmbit d'actuació.
 data actualització (24/07/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya