Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Comissionat de la Presidència per al Desplegament de l'Autogovern

    Organigrama

Responsable

Sr.   Pau Villòria i Sistach

Càrrec

viceconseller de la Presidència per al Desplegament de l'Autogovern

Adreça
Plaça de Sant Jaume, 4 (Palau de la Generalitat)
Població
08002  Barcelona
Telèfon
93 402 46 00

Funcions

a) Donar suport als departaments de la Generalitat i a les entitats que s'hi adscriuen o s'hi relacionen en l'impuls al desplegament de l'autogovern i la coordinació del seu desplegament, així com portar a terme les actuacions que li siguin encomanades a l'efecte.
b) Proposar i impulsar la planificació de les actuacions relacionades amb l'aprofundiment, el desenvolupament i l'evolució de l'autogovern de Catalunya i les seves institucions i, en coordinació amb l'Institut d'Estudis de l'Autogovern, exercir funcions d'assessorament i proposta de les directrius polítiques generals de l'acció de govern i de planificació, definició i impuls de les actuacions dels departaments de la Generalitat i els organismes, empreses i entitats que s'hi adscriuen o s'hi relacionen, adreçades al desenvolupament de l'autogovern i les seves institucions.
c) Participar en el desplegament de les relacions institucionals de Catalunya per tal de garantir l'autogovern, sens perjudici de les competències i funcions del departament competent en matèria de relacions institucionals i d'aquells altres òrgans competents en aquesta matèria.
d) Coordinar la difusió i la promoció de la realitat catalana i la representació institucional del Govern de la Generalitat a Madrid i la interlocució amb les cases regionals.
e) Coordinar les actuacions del Govern que es desenvolupin en altres territoris de llengua i cultura comunes, sens perjudici de les competències que corresponguin a altres departaments.
f) Supervisar, coordinar i fer el seguiment dels estudis d'anàlisi i prospectiva que es considerin necessaris i siguin prioritaris per al titular del Departament.
g) Les altres funcions de naturalesa anàloga que li siguin encomanades.data actualització (11/10/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya