Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Oficina de Seguiment i Suport a les Comissions Paritàries Estat-Generalitat

    Organigrama

Adreça
Carrer de Rivadeneyra, 6
Població
08002  Barcelona
Telèfon
938 876 200 (centraleta) / 935 547 811

Funcions

L'Oficina de Seguiment i Suport a les Comissions Paritàries Estat - Generalitat, amb rang orgànic de sub-direcció general, té les funcions següents:
a) Donar suport jurídic a la persona titular de la Direcció General en l'anàlisi dels àmbits materials i funcionals corresponents a les competències de la Generalitat i, per indicació seva, assessorar altres òrgans del Departament i els departaments en matèria competencial i de cooperació institucional.
b) Donar suport i fer el seguiment del procés de traspàs de funcions i serveis de l'Administració de l'Estat a la Generalitat.
c) Donar suport a la persona titular de la Direcció General en l'impuls de les actuacions de les comissions paritàries.
d) Proposar actuacions i donar suport a les tasques de la representació de la Generalitat a la Comissió Bilateral Generalitat-Estat, a la Comissió Mixta de Transferències Administració de l'Estat-Generalitat de Catalunya, a la Comissió Mixta d'Afers Econòmics i Fiscals Estat-Generalitat i a la Comissió Bilateral d'Infraestructures, i exercir les funcions de secretaria de la Comissió Mixta de Transferències Administració de l'Estat-Generalitat de Catalunya.
e) Elaborar les propostes d'acord relatives al traspàs de funcions i serveis i analitzar els documents que serveixin de suport a la negociació.
f) Elaborar i coordinar, si escau, els estudis d'anàlisi en l'àmbit competencial propi que es considerin prioritaris per la persona titular de la Direcció General.
g) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanda.


data actualització (15/05/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya