Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Gabinet Tècnic

    Organigrama

Responsable

Sra.   Marta Carrera Bonadona

Càrrec

cap del Gabinet Tècnic

Adreça
Via Laietana, 14
Població
08003  Barcelona
Telèfon
938 876 200 (centraleta) / 93 887 61 30
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

FuncionsEl Gabinet Tècnic,és assimilat orgànicament a subdirecció general.

És l'òrgan departamental al qual s'atribueix la condició d'unitat d'informació, a través del qual  la Secretaria General execeix les funcions d'informació.

Les seves  funcions són les següents:

a) Coordinar, sota la direcció de la persona titular de la Secretaria General, les actuacions necessàries per a la definició de la planificació estratègica de les polítiques del Departament i entitats adscrites.

b) Elaborar instruments i estudis per a la planificació i avaluació dels objectius del Departament i la definició de les prioritats en les polítiques departamentals.

c) Formular propostes per facilitar la coordinació de les polítiques departamentals.

d) Planificar, elaborar i coordinar els informes, estudis i estadístiques en les matèries que són competència del Departament.

e) Coordinar les mesures i actuacions destinades a garantir la coherència interna i externa de la imatge corporativa del Departament.

f) Supervisar les actuacions del Departament en matèria d'identitat visual i disseny gràfic, publicitat, informació i difusió.

g) Supervisar les actuacions de difusió i informació interna i externa del Departament pels diferents mitjans, telemàtics o presencials, disponibles.

h) Dirigir i supervisar la política editorial del Departament i coordinar l'elaboració i execució del pla de publicacions.

i) Dirigir i supervisar l'execució de les actuacions en matèria de polítiques transversals de dones en l'àmbit del Departament, d'acord amb les directrius recollides en els plans aprovats pel Govern, a l'efecte d'assolir la igualtat efectiva de dones i homes.

j) Planificar, elaborar i executar els programes de normalització lingüística i promoure els plans d'acció que se'n deriven.

k) Donar assistència tècnica i assessorament en matèria de protecció de dades.

l) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada.data actualització (21/06/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya