AccÚs al contingut (Alt + 1)
AccÚs al men˙ de la secciˇ (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Direcciˇ General d'AnÓlisi Econ˛mica

á á Organigrama

Responsable

Sra. á Marta Curto Grau

CÓrrec

directora general d'AnÓlisi Econ˛mica

Adreša
Ramblaáde Catalunya, 19-21
Poblaciˇ
08007á Barcelona
TelŔfon
93 316 20 00

Funcions

a) Elaborar estudis i propostes sobre l'economia catalana i els seus sectors, l'economia estatal, l'europea i la internacional.
b) Analitzar l'economia catalana i fer-ne el seguiment conjuntural, estudiar-ne les tendŔncies a curt i mitjÓ termini i les relacions que es poden establir amb les economies de l'entorn.
c) Promoure les activitats d'investigaciˇ i anÓlisi en matŔries econ˛miques d'interŔs per a la Generalitat de Catalunya, i tambÚ les actuacions estadÝstiques necessÓries.
d) Implantar els criteris d'anÓlisi i programaciˇ macroecon˛mics promoguts pels organismes internacionals.
e) Elaborar anÓlisis de carÓcter econ˛mic per identificar les Órees prioritÓries d'actuaciˇ en matŔria de polÝtica econ˛mica.
f) Coordinar l'elaboraciˇ d'informes del Govern sobre estratŔgia econ˛mica.
g) Elaborar i mantenir els indicadors de l'economia catalana i el seu entorn.
h) Editar revistes i altres publicacions de carÓcter econ˛mic, aixÝ com coordinar, publicar i difondre estudis de naturalesa econ˛mica en colĚlaboraciˇ amb altres departaments, universitats, centres de recerca i altres organismes.
i) Coordinar l'actuaciˇ de la Direcciˇ General amb els centres de recerca en economia a Catalunya i fomentar-ne l'activitat.
j) Totes les de naturalesa anÓloga que li encarreguin o que li atribueixi la normativa vigent.data actualitzaciˇ (01/03/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya