Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Sub-direcció General de Coordinació Territorial i Projectes Integrals

    Organigrama

Responsable

Sra.   Mercedes Martínez Martos

Càrrec

sub-directora General de Coordinació Territorial i Projectes Integrals

Adreça
Rambla de Catalunya, 19-21
Població
08007  Barcelona
Telèfon
93 316 20 00

Funcions

a) Col·laborar en la posada en funcionament dels projectes integrals dels edificis corporatius de la Generalitat de Catalunya al territori, d'acord amb les decisions del Comitè de coordinació de l'Administració de la Generalitat al Territori, coordinant-ne les actuacions institucionals necessàries així com dels edificis singulars del Departament.
b) Efectuar les valoracions organitzatives i seguiments logístics dels precedents dels models organitzatius corporatius per informar-ne als òrgans competents quan escaigui.
c) Analitzar la identificació i prestació centralitzada dels serveis comuns per raons d'impacte directe o per raons d'eficiència interna i proposar-ne les millores organitzatives i de gestió i fer-ne el seguiment i l'avaluació continuada, sense perjudici de les funcions dels òrgans competents transversals i corporatius.
d) Supervisar els projectes i execucions d'obres i instal·lacions i les actuacions d'adequació dels espais, així com les de conservació, manteniment i seguretat de les instal·lacions, en les delegacions territorials del Govern així com en els espais singulars del Departament.
e) Impulsar la tramitació dels expedients de contractació d'obres, serveis i subministraments de les delegacions territorials del Govern i dels edificis singulars del Departament, en col·laboració amb la Sub-direcció General de Gestió Econòmica, Contractació i Patrimoni.
f) Coordinar i gestionar els edificis singulars del Departament.
g) Elaborar estudis dels diferents models funcionals i organitzatius de les administracions públiques, així com les mesures de racionalització i d'organització aplicades.
h) Impulsar la coordinació dels projectes integrals en la gestió espacial dels entorns multidisciplinaris i formatius.
i) Dissenyar i proposar plans de formació en l'entorn de projectes integrals dels edificis corporatius del Departament.
j) Totes les de naturalesa anàloga que li encarreguin o que li atribueixi la normativa vigent.data actualització (04/03/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya