Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Sub-direcció General d'Informació i Suport Tècnic

    Organigrama

Responsable

Sra.   Mercedes Martínez Martos

Càrrec

sub-directora general d'Informació i Suport Tècnic

Adreça
Rambla de Catalunya, 19-21
Població
08007  Barcelona
Telèfon
93 316 20 00

Funcions

a) Prestar suport i assistència al vicepresident/a en l'exercici de les funcions que té atribuïdes per la Llei 13/2008, de 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern.
b) Col·laborar d'acord amb les indicacions de la Direcció de Serveis amb l'estudi i anàlisi dels projectes normatius elaborats pels departaments abans que no siguin incorporats a l'ordre del dia del Consell Tècnic.
c) Col·laborar en la posada en funcionament dels edificis corporatius de la Generalitat de Catalunya al territori, d'acord amb les decisions del Comitè de Coordinació de l'Administració de la Generalitat al Territori, coordinant-ne les actuacions institucionals necessàries.
d) Efectuar les valoracions organitzatives i seguiments logístics dels precedents dels models organitzatius corporatius per informar-ne als òrgans competents quan escaigui.
e) Analitzar la identificació i prestació centralitzada dels serveis comuns per raons d'impacte directe o per raons d'eficiència interna i proposar-ne les millores organitzatives i de gestió i fer-ne el seguiment i l'avaluació continuada, sense perjudici de les funcions dels òrgans competents transversals i corporatius.
f) Elaborar estudis dels diferents models funcionals i organitzatius de les administracions públiques, així com les mesures de racionalització i d'organització aplicades.
g) Totes les de naturalesa anàloga que li encarreguin o que li atribueixi la normativa vigent.data actualització (13/11/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya