Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Direcció General d'Atenció Ciutadana

    Organigrama

Responsable

Sr.   Jordi Graells i Costa

Càrrec

director general d'Atenció Ciutadana

Adreça
Via Laietana, 14
Població
08003  Barcelona
Telèfon
93 567 63 30
Fax
93 567 63 31
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

Coordinar els serveis corporatius d'informació i d'atenció ciutadana per a tots els canals i establir els requeriments perquè es prestin amb qualitat, a partir d'indicadors d'avaluació de l'ús, i perquè es difonguin adequadament.
 
Establir els criteris i procediments relacionats amb els webs i tràmits de la Generalitat pel que fa a la identitat corporativa, l'ús de dominis, les pautes d'accessibilitat, entre d'altres aspectes.
 
Dirigir el procés d'obertura de comptes i perfils de xarxes socials del conjunt d'organismes de la Generalitat de Catalunya i mantenir-ne el directori unificat.
 
Dirigir i planificar l'oferta de serveis mòbils de la Generalitat i altres dispositius que s'interconnecten a través d'internet per comunicar serveis a la ciutadania o relacionar-s'hi.
 
Dirigir els sistemes corporatius de comunicació amb la ciutadania per mitjà de la telefonia i de la bústia de contacte per garantir un model d'atenció integral.
 
Impulsar un model d'oficina d'atenció presencial integrada amb tots els canals i d'oficina de registre digital orientat a la millora contínua del servei.
 
Crear, impulsar i mantenir els sistemes corporatius i les bases de dades corporatives de registre, d'informació i d'atenció ciutadana.
 
Les altres funcions de naturalesa anàloga que li siguin encomanades.data actualització (08/07/2016)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya