Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Direcció General de Serveis Digitals i Experiència Ciutadana

    Organigrama

Responsable

Sra.   Ester Manzano i Peláez

Càrrec

directora general de Serveis Digitals i Experiència Ciutadana

Adreça
Carrer del Foc, 57 edifici B
Població
08038  Barcelona
Telèfon
93 857 40 00
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

a) Dirigir i impulsar el model corporatiu d'experiència ciutadana omnicanal i definir-ne l'estratègia d'implementació.

b) Dirigir i impulsar l'estratègia dels serveis digitals avançant en la prestació dels serveis proactius i personalitzats. Pel que fa a les funcions i competències assignades als diferents serveis i unitats d'aquesta Direcció General, s'entén per serveis digitals les plataformes i els serveis digitals d'informació i interacció amb la ciutadania i aquells que permetin l'avaluació de l'experiència ciutadana, en coordinació i en col·laboració amb altres òrgans competents.

c) Dirigir i impulsar actuacions per millorar l'experiència ciutadana en la seva relació amb la Generalitat de Catalunya.

d) Impulsar el desplegament de la normativa necessària per al desenvolupament de les funcions relacionades amb la prestació dels serveis digitals i l'experiència ciutadana, així com facilitar l'elaboració d'instruccions per a la seva aplicació.

e) Dirigir i impulsar l'estratègia dels serveis digitals d'identificació, d'autenticació i de signatura electrònica de les persones en les seves relacions amb la Generalitat de Catalunya.

f) Definir i impulsar el model de relació amb els òrgans territorials i centrals dels departaments i els mecanismes per desplegar un model homogeni i integrat d'atenció ciutadana.

g) Proposar i, si escau, implementar mesures correctores en la posada en funcionament de serveis quan es detectin afectacions que poden repercutir en el normal funcionament de les plataformes i dels canals de relació amb la ciutadania competència d'aquesta Direcció General en coordinació amb els òrgans competents en eines i plataformes d'ús corporatiu.

h) Exercir les funcions com a unitat responsable d'accessibilitat i coordinar la implementació de la normativa en matèria d'accessibilitat als webs i les aplicacions mòbils de l'àmbit de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i del seu sector públic institucional.

i) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que se li encomani.
data actualització (01/12/2022)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya