Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Direcció General d'Atenció Ciutadana

    Organigrama

Responsable

Sr.   Jordi Graells i Costa

Càrrec

director general d'Atenció Ciutadana

Adreça
Via Laietana, 14
Població
08003  Barcelona
Telèfon
93 567 63 30
Fax
93 567 63 31
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

 
a) Impulsar i dirigir un model d'atenció ciutadana omnicanal integrat basat en l'experiència d'usuari i l'adequació a les demandes de la ciutadania perquè sigui consistent i coherent.
b) Dirigir i coordinar els serveis corporatius d'informació i d'atenció ciutadana per a tots els canals i determinar el marc general perquè es prestin amb qualitat i es difonguin adequadament.
c) Dirigir l'activitat corporativa de publicació de nous webs i aplicacions mòbils, alta de nous dominis o subdominis i l'obertura de nous comptes de xarxa social de la Generalitat.
d) Dirigir l'estratègia comunicativa de la Generalitat a les xarxes socials i als webs.
e) Dirigir i planificar l'oferta de serveis mòbils de la Generalitat per oferir serveis a la ciutadania, comunicar-s'hi o relacionar-s'hi.
f)Dirigir i ordenar el model d'atenció presencial integrat amb tots els canals i impulsar la creació d'oficines d'assistència en matèria de registre.
g)Dirigir i ordenar el model d'atenció telefònica i impulsar l'oferta de serveis més sensibles relacionats amb les condicions de vida de les persones desfavorides.
h)Fomentar, en els àmbits que són competència de la Direcció General, l'obertura de dades i la reutilització de continguts.
i)Impulsar els sistemes corporatius de registre, d'informació i d'atenció ciutadana.
j) Totes les de naturalesa anàloga que li encarreguin o que li atribueixi la normativa vigent.data actualització (29/03/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya