Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei de Promoció de la Salut a Lleida i Alt Pirineu i Aran

    Organigrama

Responsable

Sra.   Teresa Hernández Jover

Càrrec

Cap de servei

Adreça
Avinguda de l'Alcalde Rovira Roure, 2
Població
25006  Lleida
Telèfon
973 70 16 00
Fax
973 24 91 40

Funcions

Als serveis de Promoció de la Salut en què s'estructuren les subdireccions regionals d'acord amb l'article 62, en l'àmbit territorial respectiu, els corresponen les funcions següents:
a) Planificar, programar i harmonitzar en el seu àmbit territorial, de manera coordinada amb els responsables dels serveis de salut pública, el desplegament i l'aplicació de plans i dels programes aprovats per la Subdirecció General de Promoció de la Salut.
b) Impulsar, coordinar i supervisar en el territori la prestació de serveis de la cartera de serveis de la salut pública sobre promoció de la salut i prevenció de les malalties i les funcions relacionades.
c) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels seus superiors jeràrquics.
63.2 Els òrgans que regula aquest article duen a terme les seves funcions d'acord amb la delimitació territorial següent:
a) El Servei de Promoció de la Salut a Barcelona, en l'àmbit territorial corresponent a la Regió Sanitària Barcelona del Servei Català de la Salut, amb l'excepció del territori dels sectors sanitaris ubicats a la ciutat de Barcelona.
b) Els serveis de Promoció de la Salut a Girona i a la Catalunya Central, en l'àmbit territorial corresponent a les regions sanitàries homònimes del Servei Català de la Salut.
c) El Servei de Promoció de la Salut a Lleida, Alt Pirineu i Aran, en l'àmbit territorial corresponent a la Regió Sanitària Lleida i al Sector Sanitari Alt Pirineu del Servei Català de la Salut.
d) El Servei de Promoció de la Salut al Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre, en l'àmbit territorial corresponent a la Regió Sanitària Camp de Tarragona i a la Regió Sanitària Terres de l'Ebre del Servei Català de la Salut.
 


data actualització (07/03/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya