Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei de Processos Formatius de Mobilitat Segura

    Organigrama

Responsable

Sra.   Maria Farners de Cruz Puig

Càrrec

cap del Servei de Processos Formatius de Mobilitat Segura

Adreça
Carrer de la Diputació, 355
Població
08009  Barcelona
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

Coordinar la definició i el desenvolupament del model d'educació i sensibilització per a la mobilitat segura i de la formació viària, a partir de recerques, estudis i treballs tècnics universitaris i de models i experiències d'entitats públiques i privades i d'experts.

Assessorar i col·laborar amb altres departaments de la Generalitat de Catalunya que desenvolupen intervencions educatives i de sensibilització viària.

Elaborar i desenvolupar projectes per al desplegament de l'educació per a la mobilitat segura i de la formació viària basada en la seguretat i eficàcia i coordinar les actuacions necessàries per a la seva aplicació.

Impulsar la recerca de noves línies preventives i integrar-les en projectes i programes d'actuació de noves línies d'intervenció.

Establir el model de formació de formadors en matèria d'educació per a la mobilitat segura i de formació viària, gestionar la seva aplicació i avaluar-ne els resultats.

Dissenyar i proposar una xarxa de participació d'agents d'educació per a la mobilitat segura que aportin coneixements, intercanviïn experiències i apliquin noves propostes, supervisar-ne la implantació i avaluar-ne els resultats.

Proposar la creació i edició de materials didàctics i divulgatius, supervisar-ne els continguts i controlar-ne els costos.
Donar suport en la planificació, seguiment i avaluació dels projectes recollits en el Pla de seguretat viària i en els programes d'activitats anuals, així com en els projectes i activitats relacionats amb l'educació i formació viària del Servei Català de Trànsit.
Exercir qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li encomanin.


data actualització (28/11/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya