AccÚs al contingut (Alt + 1)
AccÚs al men˙ de la secciˇ (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Coordinador/a de procediment sancionador

á á Organigrama

Responsable

Sra. á Cristina Ledo Somoza

CÓrrec

coordinadora de procediment sancionador

Adreša
Plašaád'Espanya, 1
Poblaciˇ
08015á Barcelona

Horari d'atenciˇ


RomandrÓ tancat
24 de desembre: tancat.
31 de desembre: tancat.

Serveis territorials de TrÓnsit (tot l'any)
de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

Funcions

Garantir la correcta implementaciˇ de les millores organitzatives i funcionals establertes en relaciˇ amb la tramitaciˇ i gestiˇ dels expedients sancionadors per infraccions comeses contra la normativa de trÓnsit, circulaciˇ de vehicles i seguretat viÓria que sˇn competŔncia del Servei Territorial de TrÓnsit de Barcelona i coordinar-ne la gestiˇ.

Gestionar i resoldre les incidŔncies de qualsevol Ýndole que s'esdevinguin durant la tramitaciˇ dels expedients sancionadors per infraccions comeses contra la normativa de trÓnsit, circulaciˇ de vehicles i seguretat viÓria que sˇn competŔncia del Servei Territorial de TrÓnsit de Barcelona.

Supervisar la utilitzaciˇ de criteris homogenis en la tramitaciˇ del procediment sancionador en matŔria de trÓnsit.

Proposar models normalitzats de documents relatius al procediment sancionador en matŔria de trÓnsit i elevar-los al responsable de Coordinaciˇ Administrativa del Servei CatalÓ de TrÓnsit per a la seva valoraciˇ i aprovaciˇ.

Participar en el desenvolupament d'actuacions formatives adrešades al personal que tramita i gestiona els expedients sancionadors per infraccions comeses contra la normativa de trÓnsit, circulaciˇ de vehicles i seguretat viÓria.

Garantir el compliment de les polÝtiques de qualitat del Servei CatalÓ de TrÓnsit en la tramitaciˇ del procediment sancionador en matŔria de trÓnsit, en coordinaciˇ amb el responsable de Coordinaciˇ Administrativa del Servei CatalÓ de TrÓnsit.

A mÚs, les pr˛pies del cos o l'escala a quŔ ha de pertÓnyer la persona funcionÓria que l'ocupi (article 66 del Decret legislatiu 1/1997).

data actualitzaciˇ (01/02/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya