Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Responsable de Suport Jurídic

Càrrec

Responsable de Suport Jurídic

Adreça
Carrer d'Aragó, 244-248
Població
08007  Barcelona
Telèfon
93 214 70 00
Fax
93 495 82 08
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

  1. Assistir i assessorar a la Direcció de Qualitat de l'Edificació i Rehabilitació de l'Habitatge en els tràmits de desplegament de disposicions relacionades amb les Inspeccions Tècniques dels edificis d'habitatges.
  2. Elaborar i fer el seguiment de les propostes de disposicions generals que impulsa la a la Direcció de Qualitat de l'Edificació i Rehabilitació de l'Habitatge.
  3. Prestar assessorament jurídic en els assumptes relatius a la Direcció de Qualitat de l'Edificació i Rehabilitació de l'Habitatge i assessorar en la redacció de resolucions, certificats, notificacions, compareixences, i altres relacionats amb expedients d'aquesta direcció.
  4. Gestionar processos de reclamació interposats en matèries de la Direcció de Qualitat de l'Edificació i Rehabilitació de l'Habitatge i elaborar respostes a les al·legacions que requereixin fonamentació en dret.
  5. Assistir, comparèixer i representar l'Agència de l'Habitatge davant jutjats i tribunals en actuacions de defensa jurídica en les matèries de la Direcció de Qualitat de l'Edificació i Rehabilitació de l'Habitatge, incloses les derivades de reclamacions o recursos contenciosos administratius en les matèries d'aquesta direcció.


data actualització (24/05/2023)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya