Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secciķ (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei de Sistemes d'Informaciķ Tributāria

Responsable

Sr.   Emiliano Marco Gutierrez

Adreįa
Passeig de la Zona Franca, 46
Poblaciķ
08038  Barcelona
Telčfon
93 551 50 00
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Observacions

Accessibilitat: les persones amb mobilitat reduīda poden accedir a l'edifici pel carrer Cisell.

Funcions

a) Colˇlaborar en la definiciķ funcional dels requeriments de les aplicacions que integren el sistema d'informaciķ tributāria de l'Agčncia Tributāria de Catalunya, participant en totes les fases, especialment en les d'anālisi, disseny, proves i implementaciķ.

b) Analitzar el rendiment del sistema d'informaciķ tributāria propi (G@UDI) i estudiar la incorporaciķ de noves funcionalitats o mōduls.

c) Vetllar per una correcta adaptaciķ del sistema informātic tributari als canvis normatius i organitzatius derivats principalment de les modificacions en l'āmbit fiscal introduīdes per llei.

d) Executar les proves de validaciķ i garantir la qualitat i adequaciķ de les noves aplicacions informātiques com a pas previ a la seva implantaciķ.

e) Programar i impulsar actuacions d'anālisi i estudi de les sinergies i interaccions entre els sistemes d'informaciķ de les diverses institucions que han de conformar l'Administraciķ tributāria catalana.

f) Coordinar i controlar els intercanvis d'informaciķ entre l'Agčncia Tributāria de Catalunya i altres departaments, administracions, organismes o entitats que s'hagin de realitzar.

g) Colˇlaborar en la definiciķ dels estāndards ofimātics dels equips d'usuari i del programari de sistemes.

h) Planificar l'explotaciķ del sistema principal i l'explotaciķ directa del subsistema datawarehouse i colˇlaborar tant en la gestiķ de la resta de subsistemes existents com en la gestiķ dels continguts del portal tributari i dels programes d'ajuda.

i) Proposar activitats de formaciķ sobre el sistema informātic tributari adreįades al personal de l'Agčncia i colˇlaborar en la seva programaciķ.

j) Coordinar i supervisar el servei de suport funcional als usuaris interns i als professionals externs en la resoluciķ de les incidčncies relatives al sistema d'informaciķ tributāria.

k) Programar i coordinar les accions adreįades a la informaciķ de les persones usuāries del sistema, personal propi i d'oficines liquidadores, quant a les actualitzacions i novetats del sistema.


data actualitzaciķ (02/09/2016)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya