Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei de Sistemes d'Informació Tributària

Responsable

Sr.   Emiliano Marco Gutierrez

Càrrec

cap del Servei de Sistemes d'Informació Tributària

Adreça
Passeig de la Zona Franca, 46
Població
08038  Barcelona
Telèfon
93 551 50 00
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Observacions

Accessibilitat: les persones amb mobilitat reduïda poden accedir a l'edifici pel carrer Cisell.

Funcions

a) Col·laborar en la definició funcional dels requeriments de les aplicacions que integren el sistema d'informació tributària de l'Agència Tributària de Catalunya, participant en totes les fases, especialment en les d'anàlisi, disseny, proves i implementació.

b) Analitzar el rendiment del sistema d'informació tributària i estudiar la incorporació de noves funcionalitats o mòduls.

c) Executar les proves de validació i garantir la qualitat i adequació de les noves aplicacions informàtiques com a pas previ a la seva implementació.

d) Planificar i impulsar actuacions d'anàlisi i estudi de les sinergies i interaccions entre els sistemes d'informació de les diverses institucions que han de conformar l'Administració tributària catalana.

e) Coordinar i controlar els intercanvis d'informació entre l'Agència Tributària de Catalunya i altres administracions, departaments, organismes o entitats.

f) Planificar l'explotació del sistema d'informació principal i l'explotació directa del subsistema d'emmagatzematge de dades.

g) Coordinar i supervisar el servei d'informació i suport funcional a les persones usuàries quant a les actualitzacions i novetats del sistema d'informació tributària i en la resolució de les incidències relatives a aquest.

h) Totes les de naturalesa anàloga que li encarreguin o li atribueixi la normativa vigent.
data actualització (29/06/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya