Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Àrea de Suport a la Planificació, Anàlisi i Avaluació en l'Àmbit d'Universitats i Recerca

    Organigrama

Responsable

Sr.   Francesc Josep Abad Esteve

Càrrec

Cap Àrea

Adreça
Via Laietana, 2
Població
08003  Barcelona
Telèfon
93 552 67 00
Fax
93 552 67 01

Funcions

L'Àrea de Suport a la Planificació, Anàlisi i Avaluació en l'Àmbit d'Universitats i Recerca, que es configura com a àrea funcional, té les funcions següents:

a) Donar suport a la planificació estratègica de les polítiques de la Secretaria d'Universitats i Recerca i de les unitats directives i de les entitats que en depenen.
b) Coordinar la participació de la Secretaria d'Universitats i Recerca en la implantació dels instruments corporatius de planificació estratègica del Govern.
c) Elaborar i desenvolupar instruments per millorar la informació estadística, els estudis, la planificació, la programació, l'avaluació i la presa de decisions.
d) Planificar, elaborar i coordinar els informes, els estudis i la informació en les matèries que són competència de la Secretaria d'Universitats i Recerca.
e) Supervisar, coordinar i gestionar la participació de la Secretaria d'Universitats i Recerca en el desenvolupament dels projectes transversals de Govern.
f) Totes les de naturalesa anàloga que li encarreguin o que li atribueixi la normativa vigent.data actualització (10/11/2016)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya