Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Fundació Privada Salut del Consorci Sanitari del Maresme

Responsable

Sr.   Ramon Cunillera Grañó

Càrrec

director gerent de la Fundació Privada Salut del Consorci Sanitari del Maresme

Adreça
Carretera de Cirera, s/n
Població
08304  Mataró
Telèfon
93 741 77 00
Fax
93 741 77 17
Contacte
Adreça web

 

NIF

G-62337977

 

Funcions

Article 6 dels Estatuts

Finalitats
La "Fundació Privada Salut del Consorci Sanitari del Maresme", entitat sense afany de lucre, té com a objectiu principal la promoció i el desenvolupament d'activitats assistencials que complementin l'oferta de serveis públics; d'activitats de formació i docència en temes relacionats amb la promoció de la salut de les persones, í d'activitats per a la promoció de la recerca en els camps vinculats a la sanitat, al desenvolupament de sistemes d'informació i noves tecnologies. Podran ser beneficiaris dels serveis assistencials complementaris al sistema públic i de les activitats docents, formatives i de recerca que organitzi o promogui la Fundació tots els ciutadans tant nacionals com de la Unió Europea, de l'espai econòmic europeu o estrangers residents i no residents a Espanya, sense distinció per raó de raça, sexe, edat, religió, opinió o qualsevol circumstància personal o social. En el supòsit de que la demanda de serveis o participació en les referides activitats superi la capacitat de la Fundació tindran preferència els ciutadans residents en el seu entorn geogràfic immediat. En tot cas en les convocatòries de les activitats docents, formatives i de recerca la Fundació haurà de fer constar els requisits professionals i/o acadèmics necessaris per gaudir del seu benefici.
La Fundació promourà el respecte als postulats ètics que afecten a la praxi vinculada aIs objectius de la Fundació i el respecte als drets fonamentals de les persones. Així com també promourà el coneixement i vetllarà per l'acompliment de les normes de la bona pràctica clínica.
Per a l'acompliment de les seves finalitats la Fundació podrà desenvolupar les línies d'activitat assistencial que consideri oportunes, mitjançant la creació de les respectives unitats de treball, podrà organitzar cursos, jornades, seminaris, congressos, i aquelles altres que consideri adients per desplegar les activitats de formació i docència que permetin la promoció de la salut de les persones, alhora que permetin divulgar els resultats de les activitats de la Fundació. Podrà desplegar programes propis de recerca, convocar beques, atorgar subvencions, gestionar beques i ajuts d'altres entitats públiques o privades.
La Fundació podrà desenvolupar les seves activitats per si sola o en col·laboració amb altres entitats públiques o privades, nacionals o estrangeres, i, a tal efecte, podrà celebrar els convenis o contractes de cooperació, assistència i d'associació admesos en dret que calgui.
 
Més informació al Registre del Sector Públic de la Generalitat

Components

Fundació. Participació de la Generalitat: Majoritària Indirecta.


data actualització (17/12/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya