Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Responsable de Gestió i Planificació de Seguretat Viària

    Organigrama

Responsable

Sra.   Ana Maria Pintó Piera

Càrrec

responsable de Gestió i Planificació de Seguretat Viària

Adreça
Carrer de la Diputació, 355
Població
08009  Barcelona
Telèfon
93 567 40 00
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

Establir, assessorar i proposar criteris en relació amb l'establiment d'indicadors de referència que permetin avaluar les polítiques de millora en matèria de seguretat viària.

Dirigir la millora i homogeneïtzació dels processos d'intercanvi d'informació de seguretat viària entre totes les entitats implicades: ajuntaments, Mossos i altres associacions vinculades a la seguretat viària i a la mobilitat.

Assessorar la Subdirecció General de Seguretat Viària en la definició de les directrius de vigilància i control del trànsit adreçades a les diferents policies en l'àmbit de les seves competències.

Participar en grups de treball monogràfics creats per millorar la seguretat viària sobre temes específics que requereixen una atenció especial i donar-hi suport.

Definir els procediments de recollida de dades relacionades amb el trànsit i la seguretat viària i fer-los extensius a totes les administracions que n'hagin de fer ús.

Homologar els processos d'extracció de dades per poder extreure'n informes relacionables.

Dirigir la gestió de la cessió dels equips de control per a la seguretat viària a les diferents policies locals de Catalunya.
Coordinar l'elaboració dels diferents plans locals de seguretat viària.

A més, les pròpies del cos o l'escala a què ha de pertànyer la persona funcionària que l'ocupi (article 66 del Decret legislatiu 1/1997).


data actualització (01/02/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya