Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Consell Escolar Territorial de Barcelona Comarques

Responsable

Sra.   Montserrat Domingo i Herraiz

Càrrec

presidenta del Consell Escolar Territorial de Barcelona Comarques

Adreça
Carrer de Casp, 15
Població
08010  Barcelona
Telèfon
93 481 60 00
Fax
93 481 60 33

Components

El Consell Escolar Territorial esta integrat per:
- Quatre representants del professorat, designats per les associacions o organitzacions de professors del territori, d'acord amb la seva representativitat, d'entre els membres dels consells escolars municipals.
- Quatre representants dels pares d'alumnes, designats per les associacions o federacions dels pares d'alumnes del territori, d'acord amb la seva representativitat, d'entre els membres dels consells escolars municipals.
- Quatre representants d'alumnes, designats per les associacions o federacions dels pares d'alumnes del territori, d'acord amb la seva representativitat, d'entre els membres dels consells escolars municipals.
- Dos representants del personal d'administració i serveis, designats per les associacions o les organitzacions del sector, d'acord amb la seva representativitat, d'entre els membres dels consells escolars municipals.
- Un representant designat per cada una de les organitzacions sindicals amb més representativitat del territori.
- Un representant designat per cada una de les organitzacions empresarials amb més representativitat del territori.
- Cinc representants de l'Administració educativa, que seran els delegats territorials respectius i quatre membres designats per ells d'entre funcionaris i tècnics especialitzats.
- Cinc representants dels municipis del territori, designats per les associacions o les federacions de municipis.
- Dos representants dels centres docents privats, dels diversos nivells educatius no universitaris del territori, designats per les organitzacions corresponents conforme a la seva representativitat.
- Dos representants dels centres docents públics, dels diversos nivells educatius no universitaris del territori, designats per les organitzacions corresponents conforme a la seva representativitat.


data actualització (06/07/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya