Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei d'Avaluacions Mèdiques d'Incapacitats Temporals a Entitats Col·laboradores a Barcelona i Catalunya Central

    Organigrama

Responsable

Sra.   Margarita Albarracin Reyes

Càrrec

cap de Servei d'Avaluacions Mèdiques d'Incapacitats Temporals a Barcelona i Catalunya Central

Adreça
Avinguda de Vallcarca, 169-205 Edifici Puigmal (Parc Sanitari Pere Virgili)
Població
08023  Barcelona
Telèfon
null / 93 511 94 00
Fax
93 511 94 16

Horari d'atenció

de dilluns a divendres, de 9 a 14 i de 15 a 19 h.

Funcions

Al Servei d'Avaluacions Mèdiques d'Incapacitats Temporals a Entitats Col·laboradores a Barcelona i Catalunya Central li corresponen, dins del seu àmbit territorial, les funcions següents:
a) Realitzar el control i la inspecció, així com les avaluacions mèdiques necessàries, per garantir la correcta utilització de les prestacions per incapacitat laboral de la Seguretat Social per contingència comuna que gestiona les mútues d'accidents laborals i malalties professionals.
b) Assessorar i donar suport als metges de les mútues per a l'optimització de la gestió de la incapacitat temporal, informant l'adequada sol·licitud de les visites, i participar en les sessions clíniques programades.
c) Atendre sol·licituds d'avaluació mèdica efectuades per les mútues d'accidents laborals i malalties professionals en els processos d'incapacitat temporal que gestionen per malaltia comuna i per contingència laboral si superen els 365 dies.
d) Valorar les seqüeles d'accidents de treball a sol·licitud de les mútues d'accidents laborals i malalties professionals.
e) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels seus superiors jeràrquics.
El Servei d'Avaluacions Mèdiques d'Incapacitats Temporals a Entitats Col·laboradores a Barcelona i Catalunya Central desenvolupa les seves funcions en l'àmbit territorial corresponent a les regions sanitàries homònimes del Servei Català de la Salut, d'acord amb la delimitació establerta reglamentàriament.


data actualització (27/05/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya