Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Responsable d'Assessorament Psicològic en Processos Selectius

    Organigrama

Responsable

Sra.   Francisca Roig López

Càrrec

responsable d'Assessorament Psicològic en Processos Selectius

Adreça
Travessera de les Corts, 319-321
Població
08029  Barcelona
Telèfon
93 300 22 96

Funcions

Donar assessorament i suport en matèria d'avaluació psicològica al cap del Servei de Processos Selectius.

Dissenyar i desenvolupar les fases d'avaluació psicològica en els processos d'accés, promoció interna i provisió de llocs de treball de les diferents especialitats del cos de Mossos d'Esquadra.

Proposar els perfils competencials en els processos d'avaluació psicològica d'accés, promoció interna i provisió de llocs de treball de totes les especialitats del cos de Mossos d'Esquadra, així com en els processos de provisió temporal de llocs de treball de personal d'administració i serveis de la Direcció General de la Policia.

Proposar i formular els perfils relatius a les aptituds, actituds i de personalitat en els processos d'avaluació psicològica d'accés, promoció interna i provisió de llocs de treball de cadascuna de les especialitats del cos de Mossos d'Esquadra.

Gestionar les proves psicològiques que formen part dels diferents processos de selecció del personal de la Direcció General de la Policia i presentar la proposta de les persones candidates més idònies.

Exercir qualsevol altra funció que li sigui encomanada en relació amb les anteriors.

A més, les pròpies del cos o l'escala a què ha de pertànyer la persona funcionària que l'ocupi (article 66 del Decret legislatiu 1/1997).


data actualització (03/08/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya