Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Responsable d'Assessorament Jurídic (Regió Policial Metropolitana Nord)

    Organigrama

Responsable

Sra.   Elisa Ortiz Sànchez

Càrrec

responsable d'Assessorament Jurídic (RPMN)

Adreça
Avinguda de Serra Galliners, s/n (Universitat Autònoma de Barcelona)
Població
08193  Cerdanyola del Vallès
Telèfon
93 582 03 43
Fax
93 582 03 51
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

Supervisar els expedients sancionadors incoats a l'empara de la Llei orgànica 4/2015, de 30 de març, de protecció de la seguretat ciutadana, en l'àmbit de la Regió Policial.

Establir criteris homogenis per al desenvolupament de les tasques assignades al personal amb funcions d'assessorament jurídic del Servei d'Administració de la Regió Policial.

Fer el control i el seguiment de totes les diligències, citacions i notificacions en què intervinguin membres del cos de Mossos d'Esquadra adscrits a la Regió Policial, en col·laboració amb el Servei d'Assessorament Jurídic de la Direcció General de la Policia.

Realitzar els estudis, informes i dictàmens jurídics que li siguin encomanats pel seu superior jeràrquic, en col·laboració amb el Servei d'Assessorament Jurídic de la Direcció General de la Policia.

Proposar estratègies per a la presa de decisions en temes jurídics, en col·laboració amb el Servei d'Assessorament Jurídic de la Direcció General de la Policia.

Assistir tècnicament, en matèria jurídica, el cap i els comandaments del cos de Mossos d'Esquadra adscrits a la Regió Policial.

Donar suport tècnic en la preparació de propostes de resolucions i altres tràmits relatius als recursos que afecten els membres del cos de Mossos d'Esquadra adscrits a la Regió Policial.

Estudiar i assignar les tasques de defensa i representació jurídica dels membres del cos de Mossos d'Esquadra de la Regió Policial.

A més, les pròpies del cos o l'escala a què ha de pertànyer la persona funcionària que l'ocupi (article 66 del Decret legislatiu 1/1997).


data actualització (03/08/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya