Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei Tècnic d'Obres i Manteniment

    Organigrama

Responsable

Sr.   Santiago Castillo

Càrrec

cap del Servei Tècnic d'Obres i Manteniment

Adreça
Carrer de Sant Honorat, 1-3
Població
08002  Barcelona

Funcions

Verificar que en la redacció dels projectes d'obres es compleixen les disposicions generals de caràcter legal i reglamentari, com també la normativa tècnica aplicable a cada tipus de projecte.

Coordinar els equips tècnics que intervenen en les dependències del Departament pel que fa a les obres i al manteniment i adequació de les instal·lacions.

Vetllar pel compliment de la normativa reguladora de les inspeccions tècniques dels edificis, la legalització de les instal·lacions i la millora d'eficiència energètica.

Mantenir actualitzada la informació gràfica i numèrica del banc de dades immobiliàries del Departament.

Elaborar els informes tècnics normatius en els expedients d'adquisició, arrendament i altres de caràcter patrimonial que afectin béns immobles del Departament.

Coordinar els mitjans tècnics i logístics en les propostes d'ocupació, redistribució d'espais i execució dels trasllats i moviments de les diverses unitats del Departament.

Donar suport logístic als muntatges i fer la realització, producció i arxiu audiovisual dels actes protocol·laris del Departament.

Promoure l'estudi, documentació, conservació i millora dels béns d'interès artístic del Departament.

Coordinar el funcionament dels serveis de vigilància privada i dels equips de seguretat instal·lats als edificis del Departament.

Les altres funcions de naturalesa anàloga que li siguin encomanades.data actualització (04/02/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya