Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Responsable de Formació Universitària

    Organigrama

Adreça
Carretera C-17, Barcelona-Ripoll, km 13,5
Població
08100  Mollet del Vallès
Telèfon
93 567 50 00
Fax
93 567 50 30

Funcions

Assistir el director de l'Institut en relació amb el desenvolupament de la seva activitat relacionada amb la formació universitària i amb les activitats de recerca, de debat i divulgació, d'innovació i publicacions que s'hi relacionen.

Col·laborar amb l'Escola de Policia de Catalunya i l'Escola de Bombers i Protecció Civil de Catalunya per identificar necessitats d'ensenyaments superiors.

Coordinar la implantació dels plans de formació universitària amb el desenvolupament de la carrera professional dels col·lectius de l'àmbit de la seguretat, els riscos i les emergències.

Promoure, organitzar i gestionar la col·laboració amb les diferents universitats catalanes per oferir programes d'ensenyament superior, recerca i innovació en l'àmbit de la seguretat.

Impulsar i coordinar el disseny d'activitats universitàries de l'Institut.

Planificar i organitzar les activitats pròpies de l'Institut en l'àmbit dels estudis universitaris.

Coordinar els estudis i propostes tècniques de cara a l'homologació o el reconeixement d'estudis universitaris per part de l'Institut.

Dirigir el sistema de gestió acadèmica de la formació universitària de l'Institut en coordinació amb la Secció de Secretaria Acadèmica.

Impulsar el procés de millora contínua mitjançant el disseny i la implantació de sistemes de gestió de la qualitat.

Elaborar les propostes de remuneració del personal expert que col·labora en les diferents accions formatives, del professorat i dels preus d'inscripció a les diferents activitats universitàries pròpies de l'Institut.

Coordinar l'intercanvi d'experiències en l'àmbit universitari amb altres institucions o organitzacions públiques o privades de caràcter estatal i internacional.

A més, les pròpies del cos o escala a què ha de pertànyer la persona funcionària que l'ocupi (article 66 del Decret legislatiu 1/1997).


data actualització (11/04/2017)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya