Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Responsable d'Aprenentatge Electrònic

    Organigrama

Responsable

Sra.   Silvia Antón Garriga

Càrrec

responsable d'Aprenentatge Electrònic

Adreça
Carretera C-17, Barcelona-Ripoll, km 13,5
Població
08100  Mollet del Vallès
Telèfon
93 567 50 00
Fax
93 567 50 30

Funcions

Assistir la direcció de l'Institut de Seguretat Pública en el disseny i implantació de projectes formatius.

Impulsar i desenvolupar el model pedagògic que integri les tecnologies de la informació i la comunicació com a elements facilitadors, reforçadors i distribuïdors de l'aprenentatge basat en competències.

Desenvolupar, juntament amb els responsables de formació de l'Escola de Policia i l'Escola de Bombers i Protecció Civil, els protocols d'aprenentatge electrònic (guies d'alumnat, de professorat, de responsables de curs, d'administració del sistema ajustada a legalitat i seguretat, etc.).

Coordinar els equips tècnics de formació de les dues escoles en I'ús dels recursos didàctics en línia.

Impulsar la normalització dels materials de suport docent i dels processos d'avaluació, tant dels cursos de formació bàsica com dels programes de formació relacionats amb l'establiment del pla de carrera professional, d'acord amb el model pedagògic integrat (classe inversa, aprenentatge mixt, etc.).

Coordinar les actuacions dels serveis informàtics i dels pedagogs en la definició dels continguts, les pràctiques i la determinació dels mètodes i criteris d'avaluació en els processos de formació, per tal que s'hi incorporin elements adients i eficients d'aprenentatge electrònic (anàlisi de l'aprenentatge).

Dirigir i coordinar el procés de treball d'elaboració dels materials didàctics per part dels equips docents.

Col·laborar en la formació del personal docent.

Coordinar l'oferta de cursos oberts en línia per a la ciutadania.

Impulsar i vigilar la correcta integració i operativitat entre els sistemes de gestió acadèmica i l'entorn en línia ISPC en Xarxa per tal de garantir la unitat de registre acadèmic en les inscripcions, en la realització d'enquestes i, si s'escau, en les qualificacions.

Garantir el suport logístic a les iniciatives de l'Institut per acollir actuacions d'aprenentatge en línia, ja siguin comunitats, cursos o actuacions formatives de qualsevol tipus.

A més, les pròpies del cos o escala a què ha de pertànyer la persona funcionària que l'ocupi (article 66 del Decret legislatiu 1/1997).

data actualització (02/08/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya