Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Comissió de Seguretat en Centres Docents per a Situacions d'Emergència o Greu Risc


Adreça
Via Augusta, 202-226
Població
08021  Barcelona
Telèfon
93 400 69 00
Fax
93 400 69 80

Funcions

Proposa els criteris generals per a la confecció i actualització de plans d'actuació en situacions de greu risc o emergències als centres docents, concretant les directrius generals legalment establertes per a cada supòsit de risc.
Seguiment dels plans d'actuació que s'estableixin per cobrir les situacions d'emergència als centres docents i proposar-ne modificacions.
Estudi i proposta d'accions de caràcter formatiu en els centres docents, adreçades especialment als alumnes, en relació amb les situacions de greu risc o d'emergència i la seva prevenció.

Components

Composició: A) President (DG de Centres Docents). B) Vocals (un representant de la DG de Centres Docents del Dept. d'Ensenyament, un representant de la DG d'Ordenació Educativa del Dept. d'Ensenyament, un representant de la DG d'Emergències i Seguretat Civil del Dept. de Governació, un representant de la Gerència de Protecció Civil del Dept. de Governació, un representant de la DG de Salut Pública del Dept. de Sanitat i Seguretat Social, dos representants de l'Administració local, (Associació Catalana de Municipis i Federació de Municipis de Catalunya), dos representants de la Delegació del Govern a Catalunya, C) Secretari.

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya