Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Responsable de Gestió de Comunitats i Control d'Obres

Responsable

Sra.   Laura Martínez i Serrano

Càrrec

Responsable de Gestió de Comunitats i Control d'Obres

Adreça
Carrer de la Diputació, 92
Població
08015  Barcelona
Telèfon
93 228 71 00
Fax
93 228 71 05

Funcions

  1. Coordinar la gestió relativa a l'actualització del cens de les comunitats de propietaris i juntes administradores constituïdes, i també dels seus òrgans de govern.
  2. Garantir l'adequada representació de l'Agència derivada de la seva participació o la de l'Institut Català del Sòl en determinades comunitats de propietaris.
  3. Vetllar pel funcionament correcte de l'activitat desenvolupada per les juntes administradores.
  4. Impulsar la constitució i legalització de les comunitats de propietaris i juntes administradores que no ho estiguin.
  5. Centralitzar i coordinar la gestió relativa a la interlocució de l'Agència amb els òrgans de govern de les comunitats de propietaris i juntes administradores.
  6. Assistir o delegar l'assistència a determinades juntes extraordinàries de comunitats de propietaris i juntes administradores en nom de l'Agència o l'Institut Català del Sòl.
  7. Analitzar i processar la informació referent als treballs de manteniment corrector gestionats per la Unitat Operativa de Rehabilitació i Millora i coordinar la gestió relativa a la seva possible repercussió en l'administració econòmica del patrimoni.
  8. Coordinar la gestió relativa a les autoritzacions d'obres en habitatges.
  9. Vetllar, en coordinació amb els òrgans de govern de les juntes administradores, per l'adequada gestió activa de la demanda energètica i la prevenció en matèria d'accessibilitat física, sostenibilitat i ecoeficiència en el parc públic de lloguer.data actualització (24/07/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya