Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Responsable d'Acció Exterior

Responsable

Sra.   Anna Mestre i Massa

Càrrec

responsable d'Acció Exterior

Adreça
Carrer de la Diputació, 92
Població
08015  Barcelona
Telèfon
93 228 71 00
Fax
93 228 71 05

Funcions

 1. Analitzar i detectar països amb demanda del sector de l'habitatge i establir les línies d'actuació més adients en cada cas.
 2. Coordinar amb la Direcció les responsabilitats i equips de projecte i dissenyar i fer el seguiment dels encàrrecs de d'acció exterior a direccions i/o delegacions territorials.
 3. Participar amb la Direcció i Gerència de les propostes susceptibles de fons de finançament europeu i/o mecanismes financers (eix perfil propi europeu).
 4. Dissenyar i participar en projectes de cooperació tècnica o de recerca de la Unió Europea que comportin de manera immediata la contractació de serveis privats del país amb aquests fons, i una estratègia comercial d'aquests serveis en els països de la Unió Europea i de la Mediterrània.
 5. Participar en esdeveniments internacionals (fires i congressos), i fomentar les missions comercials i els contactes institucionals.
 6. Oferir al sector privat de l'àmbit competencial de l'Agència participar en les missions comercials de Presidència i del departament competent en matèria d'habitatge.
 7. Col·laborar amb el sector privat en el disseny de missions comercials de l'àmbit de l'Agència, així com impulsar-les.
 8. Definir els productes i serveis de l'organització que poden tenir una sortida internacional.
 9. Dissenyar les estades formatives i d'intercanvi per a futurs quadres directius d'empreses públiques i privades de potencials estats demandants.
 10. Col·laborar i coordinar amb les accions del departament competent en matèria d'habitatge per assolir els objectius fixats.
 11. Controlar el pressupost de l'acció exterior de l'Agència, contractacions i justificacions financeres derivades de la gestió de cada projecte.data actualització (23/07/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya