Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Consell Assessor de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació


Adreça
Carrer de Salvador Espriu, 45-51
Població
08908  L'Hospitalet de Llobregat
Telèfon
93 557 43 00
Fax
93 557 40 25

Funcions

a) Assessorar o informar sobre les qüestions que li siguin plantejades pel Departament d'Empresa i Ocupació en relació amb les polítiques orientades a impulsar les tecnologies de la informació i la comunicació a Catalunya.

b) Proposar les actuacions o plantejaments que consideri adequats en funció de la diagnosi de situació actual i l'evolució del desenvolupament de les TIC a Catalunya, i tractar d'anticipar-ne els efectes en el sector públic i el sector privat.

c) Proposar mesures de coordinació de l'estratègia i actuacions de les diverses entitats sectorials, del sector privat i/o de l'Administració pública, per impulsar, promocionar i difondre les TIC a Catalunya.

d) Crear els espais de debat necessaris amb el sector de les TIC de Catalunya (col·legis professionals, associacions empresarials, universitats, centres tecnològics i altres entitats) i la societat civil, amb l'objectiu d'impulsar i promocionar les telecomunicacions i la societat de la informació, i proposar al Consell actuacions de caràcter públic o publicoprivat.

Components

El Consell Assessor està integrat pels membres següents:

a) Vint experts de reconegut prestigi en l'àmbit de les telecomunicacions i societat de la informació, provinents tant del món acadèmic, empresarial, professional, polític o institucional, rellevants per a la promoció i difusió de les TIC a Catalunya, que seran nomenats pel titular del Departament d'Empresa i Ocupació, a proposta del president o presidenta del Consell.

b) Un vicepresident o vicepresidenta nomenat pel titular del Departament d'Empresa i Ocupació, a proposta del director o directora general de Telecomunicacions i Societat de la Informació.

c) Un secretari o secretària nomenat pel titular del Departament d'Empresa i Ocupació, a proposta del director o directora general de Telecomunicacions i Societat de la Informació.

d) A proposta del president del Consell Assessor, i en funció dels temes a tractar, es podran incorporar un màxim de cinc persones, amb veu però sense vot, que, tenint en compte el seu perfil, puguin aportar criteri i assessorar els membres del Consell en les seves decisions.


data actualització (22/07/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya