Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Àrea de Control del Parc, Ordenació i R+D+I de l'Edificació

Responsable

Sra.   Eva Maria París i Sánchez

Càrrec

cap de l'Àrea de Control del Parc, Ordenació i R+D+I de l'Edificació

Adreça
Carrer d'Aragó, 244-248
Població
08007  Barcelona
Telèfon
93 214 70 00
Fax
93 495 82 08
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

  1. Coordinar el funcionament i realitzar el seguiment dels objectius, els procediments i les instruccions dels Serveis dels àmbits de rehabilitació, ordenació, habitabilitat i conservació.
  2. Coordinar i analitzar funcionalment les aplicacions informàtiques de la Direcció de Qualitat de l'Edificació i Rehabilitació de l'Habitatge.
  3. Coordinar, gestionar i supervisar els resultats dels projectes europeus i de recerca en l'àmbit del medi ambient, la qualitat i la rehabilitació d'habitatges.
  4. Supervisar els continguts tècnics ambientals (ISO 14001 i EMAS) del Sistema de Gestió Ambiental de l'Agència.
  5. Dirigir i coordinar els programes d'inspecció de la Direcció de Qualitat de l'Edificació i Rehabilitació de l'Habitatge.
  6. Gestionar i controlar el pressupost assignat.
  7. Coordinar i realitzar el seguiment en la implantació de les polítiques de foment de la sostenibilitat i habitabilitat en l'edificació i en el disseny de les normatives de millora de l'habitatge en l'àmbit d'obra nova i de la rehabilitació.
  8. Realitzar el seguiment i la coordinació amb els diversos col·legis professionals dels diferents protocols per elaborar els informes tècnics dels edificis i els certificats d'habitabilitat.
  9. Representar la Direcció de Qualitat de l'Edificació i Rehabilitació de l'Habitatge en diferents fòrums, conferències, ponències i articles tècnics d'interès per a la Direcció de l'Agència.


data actualització (10/09/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya