Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Àrea d'Actuacions Judicials

Càrrec

cap de l'Àrea d'Actuacions Judicials

Adreça
Carrer de la Diputació, 92
Població
08015  Barcelona
Telèfon
93 228 71 00
Fax
93 228 71 05

Funcions

 1. Coordinar l'exercici de les accions judicials relacionades amb habitatges administrats o gestionats per l'Agència de l'Habitatge en la demarcació de Barcelona.
 2. Informar i gestionar expedients judicials d'àmbit civil i penal i de la jurisdicció contenciosa administrativa en reclamacions o recursos interposats davant la Direcció de Promoció de l'Habitatge
 3. Elaborar i supervisar escrits o informes relatius a qüestions judicials i per a la defensa jurídica de l'Agència davant d'altres organismes o institucions.
 4. Realitzar el seguiment de les actuacions que són pròpies dels expedients judicials de la Direcció de Promoció de l'Habitatge.
 5. Realitzar el seguiment de les actuacions judicials per a la reclamació d'impagats, per resoldre la relació contractual, de cessions no consentides, per recuperar la possessió d'habitatges amb motiu d'ocupacions il·legals, i d'altres similars.
 6. Realitzar el seguiment i col·laborar en la defensa judicial de l'Agència, quan l'organització és demandada o demandant en un procediment judicial relacionat amb la Direcció de Promoció de l'Habitatge.
 7. Preparar informes per a jutjats i organismes públics.
 8. Exercir la defensa i el seguiment dels expedients de reclamació patrimonial.
 9. Coordinar els processos relatius a les actuacions judicials que es gestionen en matèries de la Direcció de Promoció de l'habitatge en els diferents àmbits territorials de l'Agència.
 10. Interposar demandes judicials, amb l'autorització corresponent, en relació amb les propostes que presenti la Direcció de Promoció de l'Habitatge.
 11. Coordinar i definir les directrius de les funcions dels procuradors que actuen en nom de l'Agència davant dels jutjats i tribunals.


data actualització (24/05/2023)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya