Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Àrea de Coordinació Interpolicial

    Organigrama

Adreça
Avinguda de la Pau, 120
Població
08206  Sabadell
Telèfon
93 728 52 00
Fax
93 728 52 72

Funcions

Corresponen a l'Àrea de Coordinació Interpolicial les funcions següents:

Garantir la coordinació, cooperació, col·laboració i auxili als cossos policials locals, nacionals i internacionals conforme als convenis, protocols, acords i tractats establerts entre la policia de la Generalitat i les altres institucions policials.

Dur a terme la coordinació operativa del cos de mossos d'esquadra amb els cossos policials nacionals, quan sigui necessària la seva actuació conjunta.

Obtenir i intercanviar informació en l'àmbit de la cooperació transfronterera, mitjançant els Centres de Cooperació Fronterers i Duaners del Pertús i Melles.

Cooperar amb la Interpol i mantenir els enllaços necessaris amb les policies estrangeres i amb els òrgans centrals de cooperació del cos nacional de policia i de la guàrdia civil.

Fer el seguiment i l'estudi dels diferents convenis, protocols, acords i tractats com a eines de suport a la Prefectura de la Policia.

Preparar la documentació per facilitar les reunions dels diferents òrgans de coordinació policial en suport a la Prefectura de la Policia.

Exercir qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li encomanin.


data actualització (18/01/2012)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya