Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Àrea de Mediació, Negociació i Responsabilitat Social Corporativa

    Organigrama

Adreça
Passeig de Torras i Bages, 145
Població
08030  Barcelona
Telèfon
93 300 22 96
Fax
93 300 95 23

Funcions

Corresponen a l'Àrea de Mediació, Negociació i Responsabilitat Social Corporativa les funcions següents:

Prevenir els conflictes socials i promoure la seguretat ciutadana a través de la gestió positiva del conflicte, intervenint en el diagnòstic de les causes i l'origen del conflicte.

Promoure el civisme i la convivència en aquelles situacions d'especial rellevància social que determini la Direcció General.

Resoldre les problemàtiques de les parts mitjançant la mediació, restablint vincles i millorant la convivència ciutadana, amb la finalitat d'evitar els desordres públics.

Identificar, proposar i impulsar actuacions en l'àmbit de la responsabilitat social corporativa i de manera especial en l'àmbit deontològic, en el de la utilització correcta dels recursos humans i materials i en el de la preservació mediambiental.

Dissenyar estratègies de relació amb altres institucions públiques i privades en l'àmbit de la responsabilitat social corporativa, així com fomentar la implicació del personal de la Direcció General de la Policia en bones pràctiques i la relació amb la ciutadania.

Coadjuvar a través de la responsabilitat social corporativa a la construcció de marca, la bona reputació i el prestigi de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra.

Dissenyar i aplicar programes d'actuació en l'àmbit de la responsabilitat social corporativa que incrementin i reforcin els valors de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra.

Exercir qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li encomanin.


data actualització (20/11/2012)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya