Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Gabinet del Director

    Organigrama

Adreça
Travessera de les Corts, 319-321
Població
08029  Barcelona
Telèfon
93 300 22 96
Fax
93 300 95 23

Funcions

Corresponen al Gabinet del Director les funcions següents:

Donar suport a la persona titular de la Direcció General de la Policia i als màxims comandaments del cos de mossos d'esquadra en l'exercici de les relacions protocol·làries que s'hagin de mantenir amb les institucions del sistema de seguretat, així com en la preparació d'intervencions públiques, reunions o altres activitats derivades de la seva responsabilitat.

Vetllar per la correcta execució dels actes en què participi el cos de policia de la Generalitat-mossos d'esquadra a través dels seus representants.

Gestionar els serveis de gala i honors del cos de mossos d'esquadra.

Elaborar estudis, documents, informes o d'altres demandes específiques derivades del suport a la funció directiva a la Direcció General de la Policia i a la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra.

Definir les polítiques de comunicació de la Direcció General de la Policia, en col·laboració amb l'Oficina de Comunicació del Departament.

Elaborar notes de premsa i comunicats en relació amb l'activitat del cos de policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, així com estudis i informes pel que fa a la seva imatge en els mitjans de comunicació.

Gestionar, coordinar i supervisar els continguts que es difonen a través de la intranet, la web del cos de mossos d'esquadra i, col·laborar amb altres unitats en les publicacions de difusió i d'informació interna de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra.

Exercir qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li encomanin.


data actualització (18/01/2012)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya