Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Responsable de Gestió de Qualitat

    Organigrama

Responsable

Sra.   Maria Alegria Ramírez Muñoz

Càrrec

responsable de Gestió de Qualitat

Adreça
Carrer de la Diputació, 355
Població
08009  Barcelona
Telèfon
93 551 20 00
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

Impulsar la creació, en coordinació amb els responsables de les unitats de la Direcció General de Protecció Civil un sistema de gestió de qualitat total adaptat al món dels serveis públics en emergències.

Coordinar i participar en la creació d'un sistema de gestió de la documentació (en qualsevol suport físic) de la Direcció General de Protecció Civil en coordinació directa amb el 112 i amb el centre d'atenció i gestió de trucades d'urgència.

Implementar un sistema de gestió de qualitat de la Direcció General de Protecció Civil. Amb especial cura del servei d'atenció i gestió de trucades d'urgència 112 i del CECAT.

Assessorar i recolzar les tasques de millores organitzatives i funcionals de la Direcció General de Protecció Civil.

Dissenyar i participar en projectes d'avaluació i control de qualitat en matèria de protecció civil en coordinació amb les unitats implicades de la Direcció General de Protecció Civil.

Controlar i fer el seguiment del fons documental, en qualsevol mena de suport, de la Direcció General de Protecció Civil.

Preparar i executar les tasques necessàries per a la participació de la Direcció General de Protecció Civil en projectes europeus relacionats amb la protecció civil.

Donar formació en temes relacionats amb la qualitat.


data actualització (01/02/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya