Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Responsable de Gestió del Risc i la seva Planificació

    Organigrama

Responsable

Sra.   Marta Pibernat Riera

Càrrec

responsable de Gestió del Risc i la seva Planificació

Adreça
Carrer de la Diputació, 355
Població
08009  Barcelona
Telèfon
93 551 20 00
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible

Funcions

Assessorar en l'establiment del sistema preventiu de riscos de protecció civil a Catalunya i en l'establiment de criteris del seu sistema d'avaluació.

Establir una metodologia de treball comparatiu entre les mesures preventives i d'autoprotecció per als diferents riscos.

Implementar mesures d'autoprotecció de la població davant de situacions de risc conegudes.

Estudiar la incidència de les campanyes de sensibilització en el comportament de la ciutadania davant l'emergència i fer propostes d'actuació per incidir sobre la població en la seva consciència de riscos.

Realitzar estudis, dins l'àmbit de la vulnerabilitat, de la població possiblement afectada, respecte als riscos existents a Catalunya.

Participar en la redacció de normes tècniques i disposicions legals en matèria de protecció civil i en la redacció de plans.

Elaborar documentació i publicacions (en suport paper i digital) per difondre els conceptes lligats a la prevenció i a l'autoprotecció de riscos amb l'objectiu d'unificar conceptes, criteris i vocabularis i potenciar-ne la difusió.

Participar en els grups de treball de la Comissió de Protecció Civil de Catalunya en matèria de riscos, mesures d'autoprotecció i accions de sensibilització per a la població.

Participar en activitats de formació i divulgació en protecció civil.

Qualsevol altra funció que li encomanin.

A més, les pròpies del cos o escala a què ha de pertànyer la persona funcionària que l'ocupi (article 66 del Decret legislatiu 1/1997).


data actualització (01/02/2019)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya