Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Servei de Foment d'Estructures Pesqueres

    Organigrama

Responsable

Sra.   Maria Itziar Segarra Díaz

Càrrec

cap del Servei de Foment d'Estructures Pesqueres

Adreça
Avinguda Diagonal, 523-525
Població
08029  Barcelona
Telèfon
93 444 50 00
Fax
93 419 32 05

Funcions

Elaborar les propostes de mesures de foment dels sectors pesquer i aqüícola en el marc de la Política Pesquera Comuna.
Gestionar les línies d'ajuts destinats als sectors pesquer, aqüícola i de transformació i comercialització dels productes de la pesca en el marc dels fons europeus i altres fons propis.
Coordinar les actuacions en matèria d'autoritzacions de nova construcció, modernització i canvis de base dels vaixells de pesca.
Supervisar la gestió dels registres en matèria de pesca i aqüicultura, de confraries de pescadors i de les seves federacions, el registre de les organitzacions de productors i el de les entitats associatives de professionals del sector.
Elaborar les mesures encaminades a l'exercici de la tutela sobre les confraries de pescadors i les seves federacions, i dels convenis que s'estableixin.
Elaborar i supervisar les actuacions en matèria de transformació i comercialització dels productes pesquers i promoure acords entre els sectors afectats per la transformació i la comercialització de productes pesquers, de l'aqüicultura i del marisqueig.
Elaborar propostes en relació amb la normativa reguladora en matèria d'ordenació pesquera.
Coordinar propostes d'actuació sobre noves vies de comercialització dels productes pesquers, de l'aqüicultura i del marisqueig. Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que se li encomani.data actualització (02/07/2014)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya